Uniformitat laboral

Fabriquem teixits especialitzats per a la uniformitat laboral, adequats tant per rentats domèstics com industrials. Comptem principalment amb dissenys creats a partir de fil tintat, així com també tintats en peça i blanquejats: De gramatges que van des dels 110 als 250 g/m2. Aquest rang ens permet poder fabricar des de teixit per camiseria fins a teixit per a davantals, jaquetetes i pantalons pel món laboral.

Treballem amb composicions creades a partir de diversos percentatges entre el cotó i el polièster. Durant els últims anys hem incorporat també el XLANCE®, el qual dóna elasticitat i un toc d‘actualitat i confort a l’article. I com a última novetat, i d’acord amb les necessitats del medi ambient, estem desenvolupant articles elaborats amb polièster reciclat SEAQUAL®.

Al llarg dels últims anys hem desenvolupat col·leccions d’articles enfocades al mercat laboral europeu, el qual són ideals per a bugaderies que ofereixen rènting de prendes. La gran majoria comparteixen uns símbols de rentat comuns, els quals permeten ser rentats a 95ºC i els seus colors resisteixen al lleixiu. Els articles han estat testats per les mateixes bugaderies, assegurant-nos així uns valors adequats en quant a la resistència al trencament i a l’abrasió, la quantitat píling, els encongiments i la solidesa del color, entre d’altres.

Els nostres dissenys aporten una nova perspectiva a la uniformitat: Oferim combinacions seguint les últimes tendències de moda. No te les perdis!

Contacti’ns per conèixer els nostres articles!

Jaba Textil S.L

C/ Dr. Fleming, 6
08140 Caldes de Montbui – Barcelona SPAIN
Telfs.: 93 865 44 39 – Fax: 93 865 45 64
E-mail: ventas@jabatextil.com

Textil J.Balaguer S.A

C/ Dr. Fleming, s/n
08140 Caldes de Montbui – Barcelona SPAIN
Telfs.: 93 865 39 43 – 93 865 39 93 – Fax: 93 865 45 64
E-mail: info@textilbalaguer.com