Qui som

Som una empresa dedicada al disseny, la fabricació i la comercialització de teixits, i estem especialitzats en camiseria tant per home com per dona.

La nostra missió és proporcionar articles d’alta qualitat basats tant en les últimes tendències com en requeriments personalitzats, els quals garanteixin al client la seva màxima satisfacció.

Coneixem les necessitats dels nostres clients i tenim l’experiència i els recursos per oferir solucions.

Els més de 50 anys d’experiència ens ha portat a tenir un bon equip de professionals competents, que treballen dia a dia per oferir el millor producte amb dissenys actuals. Som coneixedors del sector i de la seva situació, dels diferents processos que comporta la confecció d’un teixit, i així com de les complicacions que poden sorgir. Coneixem els nostres articles, i és per això que aconseguim ajustar-nos el major possible a les demandes dels nostres clients.

Intentem ser sempre fidels als nostres valors; mantenint en tot moment el bon servei al client, satisfent els requeriments i les necessitats més immediates, i confiant amb els nostres col·laboradors i proveïdors habituals.

HISTÒRIA: Fabricants des de 1964

La nostra història s’inicia l’any 1964 a Caldes de Montbui, de la mà de Jaume Balaguer Torras. Una nau mal condicionada i vuit telers de poc més d’un metre d’ample, li van permetre començar a treballar per tercers. Amb l’ajuda del seu pare Jaume Balaguer Dèu, i gràcies al fet d’estar en una zona amb molta indústria tèxtil, va aconseguir tirar endavant el negoci. Poc a poc va anar fent-se un nom dins del sector, tant com a fabricant, com a empresari.

Des d’aquella època fins ara, l’evolució ha estat constant: Començant per la construcció d’una petita fàbrica, seguint per la compra i el trasllat a la fàbrica actual, la modernització de la maquinària, l’entrada i el lideratge dins del mercat nacional, la internacionalització, el desenvolupament de nous productes…

CRONOLOGIA – Dates importants

Desde aquella época fins ara, han passat moltes coses… la construcción d’una fàbrica nova, la compra i trasllat a la fàbrica actual, modernització de la maquinària, entrada al mercat nacional, internacionalització, productes nous… però sempré amb el mateix concepte de Servei al client i confiança amb els colaboradors i proveidors.

Ara, a pesar de tots els anys i crisis passades, seguim intentant donar bon servei als nostres clients i seguim donant molt valor als nostres colaboradors.

LA FÀBRICA: El nostre valor afegit

Tenim una capacitat productiva que supera els 35.000 metres setmanals, el qual ens garanteix una certa rapidesa en el servei i ens permet abastir projectes de gran envergadura.
Una fabricació pròpia ens aporta un alt grau de flexibilitat i personalització en les comandes, a més a més d’una oportunitat per al desenvolupament constant de nous productes. Actualment disposem de 24 telers d’aire OMNI PLUS, que funcionen a una velocitat mitjana de 650 passades per minut. Per aconseguir un funcionament idoni i un rendiment òptim, ens assegurem de comprar als nostres proveïdors de confiança fil de la millor qualitat: Fils de filatura cotonera que ens donen la tranquil·litat que estem fent un bon article.

Comptem amb unes instal·lacions que s’estenen fins a 4.000 metres quadrats, dels quals més de la meitat són utilitzats com a magatzems de matèries primeres, en curs i acabades.